Paddock Lodge Cheneux Cottage

Welkom in de Paddock Lodge!

Ontdek onze comfortabele gastenkamers op een boogscheut van Spa-Francorchamps

Gelegen in een groene omgeving aan de rand van het bos in het dorpje Ruy,
De Paddock Lodge nodigt u uit om te genieten van een verkwikkende ervaring in totale privacy, als koppel, alleen of met vrienden.

In de provincie Luik, aan de poort van de Belgische Ardennen, combineren onze gastenkamers hedendaags comfort met de authentieke charme van een 18de-eeuwse woning.

Met een buitenzwembad, een jacuzzi of een ontbijt met streekproducten geniet u van pure geluksmomenten. Deze plek combineert luxe en comfort, natuur en gastvrijheid. De idale plek om nieuwe energie op te doen, in het bos te wandelen en de tijd even stil te zetten.

We stellen 2 gastenkamers voor die gereserveerd zijn voor volwassenen en 2 prachtige suites met een wellnessruimte: helemaal privé is en het hele jaar door beschikbaar.


Onze kamers en suites

Wellnessruimte

De Paddock Lodge heeft een buitenzwembad
U kunt ook gebruik maken van de buitenjacuzzi met een uitzicht op de Roannaybeek. De jacuzzi kan gereserveerd worden voor de individuele kamers of de suites op basis van een tijdskader.

In het hart van de Ardennen

Ontsnap aan het dagelijkse leven en ontdek onze prachtige regio, met talloze culturele, sportieve, gastronomische en wellness-activiteiten. Onze ultracomfortabele kamers liggen op minder dan 10 minuten van het circuit van Spa-Francorchamps, het centrum van Stavelot (gekend voor zijn carnaval) en op amper een kwartiertje rijden van de thermale baden van Spa.

Do not track gedetecteerd